Dobrodošli u Nevena Color

 Nevenalux
 

Odlazeća 2013. godina je po svim ekonomskim pokazateljima bila uspešna. Zabeležili smo značajan rast fizičkog obima proizvodnje kao i ukupnog prihoda. Povećanje izvoza ostvarili smo i na tržištima Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Mađarske.

Pored brenda Hemmax, koji je jedan od najprodavanijih u Srbiji, upotpunili smo paletu proizvoda novim ekološkim brendom Cool. 

Osim dobro poznatih boja  Cool acrylic za unutrašnje zidove i Cool boja za beton, proizveli smo Cool concentrat i Cool pastel (14 nijansi), proizvode koje su kupci mogli da probaju ove sezone i ulepšaju svoj dom modernim pastelnim  tonovima.

U 2013 plasirali smo novu ekološku liniju Cool proizvoda za zaštitu i dekoraciju metala i drveta na vodenoj bazi kao i na bazi rastvarača, gde su proizvodi usklađeni sa najnovijom evropskom direktivom, te posebno izdvajamo Cool akrilni emajl  i Cool akrilne lazure, kao i Gold lazuru sa visokim sadržajem voska.

NEVENA COLOR je bila i ostala verna svojim kupcima sa parolom VISOK KVALITET PO PRISTUPAČNOJ CENI, te smo i za novu 2014. god. za naše verne potrošače pripremili Cool građevinski praškasti program: Glet masu, Lepak za stiropor, Lepak za keramiku, Mašinski malter i Poludisperziju. 

Na kraju bih svim našim kupcima poželeli SREĆNU, ZDRAVU I USPEŠNU 2014.GOD.!

Hemmax

Hemmax
Hemmax